Coachning för unga vuxna

Plugga, jobba eller resa?
Förhållande eller inte?
Många svåra beslut eller grubblar du på stora livsfrågor?

Att vara ugn och vuxen är en fantastisk tid – du har bokstavligt talat hela livet framför dig och det är nu du är fri att forma ditt liv precis som du vill. Den uppgiften kan kännas både underbar och övermäktig samtidigt.

Jag coachar dig med utgångspunkt i just dig. Dina drömmar. Dina styrkor. Allt som gör dig till just dig. Vare sig du undrar vad du ska plugga till hösten, vad du ska söka för jobb eller om du egentligen vill flytta ihop med din partner så hjälper jag dig hitta svaren du letar efter.

Passar dig som är mellan 18 och 29 år.


Hitta din riktning

I detta program kombinerar du personlig utveckling med konkreta handlingar för att ta dig dit du vill. Du har allt att vinna på att reflektera över dina styrkor och när de kommer till sin rätt och varför du agerar och känner som du gör. Självinsikt utvecklar vi genom hela livet och desto mer koll du har på dig själv desto bättre beslut kommer du fatta och desto mer glädjefyllt blir livet.

7 tillfällen. Totalt 7 timmar fördelade över 6-9 månader.

Samtal 1 – Var är du?  Nulägesanalys med utgångspunkt i livets alla delar; karriär, ekonomi, välmående, fysiskt välbefinnande, nära relationer osv.
Samtal 2 – Vem är du? Medvetandegörande av det som gör dig till dig. Fokus på styrkor, värderingar och drömmar.
Samtal 3 – Vem är du del 2. Fokus på dina inre sabotörer och det som håller dig tillbaka.
Samtal 4 – Vart vill du ta dig och varför vill du dit? Arbete med målsättning för vad du vill uppnå under programmet.
Samtal 5-7– Du är på väg. Förflyttning mot dina mål och firande av dina framsteg.

Pris: 5.900 kr.